Wednesday, February 23, 2011

OutfitPost#107

I've been doing a lot of thinking for the past few days, trying to think what I could do to make this blog better for you. Running the risk of sounding extremely cheesy, I do have to say that this blog has become very personal and important to me. As I've told you, I'm more of a home person, and therefore when I'm home, my outlet is this blog, and I absolutely love it.

So, cutting the drama, I thought why not share & ask what I have in mind for the blog. From all your feedback, I understand that you all want me to post my outfit pictures more frequently, and I promise that I will try to post one everyday. Other than that, I realized that I need to be a little more picky with the magazine spreads I put on here. The one last addition I am planning on making, which I have started a little bit already, is putting more looks that I get inspired by, and that I like.

Now, what I would looooove is to hear form you all what you think I could do, to make this blog a blog that you enjoy reading/looking at more. Feel free to leave a comment or shoot me an email.
~~~
Birkac gundur dusunuyorum, acaba bu blogu nasil pozitif yonde degistirebilirim diye. Klise olma riski cok ama, gercekten benim icin cok onemli bir sey oldu bu blog, en onemlisi de sizle baglantimi kurdugu icin.

Daha fazla duygulanmadan, size aklimdakileri soylemeyi dusundum. Oncelikle farkindayim ki hepiniz daha cok benim giydiklerimin resmini gormek istiyorsunuz, ben de elimden geldigince koymaya calisiyorum. Onun disinda dergi resimlerini biraz azaltmayi, ve koydugum resimlerde daha secici olmayi dusunuyorum. Son yapacagim, ve aslinda yapmaya basladigim degisiklik de baskalarinin beyendigim kiyafet resimlerini koymak olacak.

Sizden istedigim lutfen yorum birakarak veya bana mail atarak dusuncelerinizi soylemeniz. Onemli olan okuyucularin blogdan keyif almasi, ve akliniza yapilabilecek degisiklikler geliyorsa benle paylasmanizi cok isterim.







10 comments:

  1. En onemli sey bu senin blogun. Cok guzel bu kadar kisi okuyup inspiration aliyor senden ama onlara gore degil, ne post ettigin. Seni mutlu eden, ilgini ceken seylerle doldur. Tabi, bende kiyafet resimlerini seviyorum (onun icin bu kadar fashion blog okurum bende, I'm nosy yani, seviyorum insanlarin giydiklerini gormeyi!) ama baskalarina izin verme seni "bully" etmesini.

    Bu arada, fil yuzuk muthis! Kardesim ve bende fil cok seviyoruz hep birbirimize aliriz fil desenli seyler ve bugun daha yeni bir kilif aldim iPoduma, ustunde fil var :)

    ReplyDelete
  2. iki ceket üst süte giymen harika
    bir fikir !!!
    ayakkabilar da cok güzel...

    simdi gelelim yazina:
    ben senin blogunu severek takip ediyorum
    hatta dergilerden adligin fotograflar
    da cok hosuma gidiyo.. zevkin cok güzel oldugu icin
    hatta bazen dergilerde buldugun giysilerini bilgisayarimda kaydediyorum öle bazen kendi kendiligime bakiyorum.. cok hosuma gidiyo..
    fakat benim sana önerim su..
    bi günde 3 ten fazla post etme.. bi günde ne kadar cok post edersen insanlar o kadar cok az yorum birakirlar..
    yani nasilsa birsürü kayir girmis ben 1-2 tanesini seceyim bari diye düsünebilirler..
    bide ben biraz bu konuda tembel oldugum icin cogu zaman da bunu yapiyorum zaten.. 1-2 fazladan yorum birakmiyorum cünkü hepsine yorum biraksam cok uzun sürcek.. insallah anlatabilmisimdir ne demek istedigimi =)
    o yüzden ikisini de dengede tutmani tavsiye ederim yani senin outfiterinle dergide ki moda-fotograflarini =)

    ReplyDelete
  3. ayakkabılarına ve yüzüklerine bayıldım :)
    çok haklısın nedense kendi kombinlerini koyunca sanki daha bir yorum alınıyor :)

    ReplyDelete
  4. evet senin giydikelerini daha çok görmek istiyoruz:)ve ayrıca aksesuar seçimlerine bayılıyorum fil şeklindeki yüzük çok güzel:)

    ReplyDelete
  5. zaten türkçe de yazmaya başlayarak bu bloğa pozitf yönde bi değişiklik yaptn. keşke sokakta gördüğün sana ilgnç gelen insanlarn resmlerini çeksen ve koysan ben bunu görmek isterim açıkcası...giyinmek konusunda cesaretlisin bu da ilham verici.

    ReplyDelete
  6. Merhaba Alara,

    Blogunu kısa süre önce Vogue sayesinde keşfettim ve bayıldım, inan tüm entry'lerine baktım. Gerçekten güzel iş çıkarıyorsun, çok emek döküyorsun. Daha önce yorum yazmayı düşünmemiştim ama her gün ne yaptığına bakıp bu soruna cevap vermemek haksızlık olurdu. Evet ben de senin ne giydiğini daha çok merak ediyorum, sokak modası farklı bir konu, bazen bende olan bir parçanın benzerini giyiyorsun, "işte" diyorum, "ben de böyle bir kombin yapabilirim". Bu beni gerçekten mutlu ediyor, umarım seni de mutlu ediyordur ilham vermek. Dergi scanlerini de zevkle seçiyorsun, mümkün olduğu kadar çoğu dergiye bakmaya çalışsam da farklı şeyleri buluyorsun her zaman. Çok uzattım, kısacası, yaptığın şeyi çok iyi yapıyorsun, aynen devam et!



    Gamze

    ReplyDelete
  7. :) ben devamlı takipçinim zaten,minicik bir önerim var nacizane.evet çok kıyafetin var ama bence,kombinlerin altına markaları ekleyebilirsin,mesela ayakkabı seçimlerine hayranım ben.mesela bu ayakkabıların bebe'den di sanırım ama? bilemiyorum tam.hani belki,sonuçta bilgilendirme amaçlı yaparsın bunu ve bence hoş da olur.kombinlerin çok kişilikli çünkü,ilham veriyor.

    http://thebeehivee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Cok tesekkurler, hepinizin onerilerini goze almaya calisicam

    ReplyDelete
  9. gezdigin- gordugun- yedigin -ictigin veya sf sokak resimlerini ekleyebilirsin.

    ReplyDelete
  10. bence giydiklerinin markalarını yazmaman daha hoş.
    mutevazılığını kanıtlar nitelikte...
    marka anlaşmalı bloggerlardan seni ayıran bir özellik.
    önemli olan stil zaten, kişinin alım gücünü insanların gözüne sokmaması gerekir.
    çok merak eden mail atıp sorar :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails