Tuesday, February 8, 2011

ValentinesDayWishList

As we all know, Valentines Day is coming up, and although I don't think it should necessarily be celebrated with gifts, why not have a wish list, right? Plus, for those of you who don't have a significant other, there is always the joy of celebrating with your closest friends.

For one of the holidays that has been created purely for money, I think buying jewelry or make-up for women is the best. I don't know who started the trend of buying heart shaped chocolate, but that's wrong. Most women won't even eat chocolate in front of their boyfriends, afraid of getting judged.

So, I decided on a Chanel nail polish set (one nail polish costs $25, so you can buy as much as you can afford!) or a YSL ring. (a little more expensive, $250.) I know a ring is a very tricky gift, but when it doesn't resemble an engagement ring, why not?
~~~
Sevgililer gununun yaklastiginin hepimiz farkindayiz. Ben ne kadar hediye almanin sart olmadigini dusunenlerden biriysem de, aklimda birkac sey var :) Hem sevgilileri olmayanlar icin de en yakinlarinizla kutlamak icin muhtesem bir gun.

Amerikalilar'in sadece para kazanma amacli yarattiklari kutlamalardan biri olan Sevgililer Gunu'nda bence kizlara alinacak en guzel hediye taki veya makyaj malzemesi. Kadinlarin kalp seklinde cukulata sevdigini kimin ortaya cikardigini bilmiyorum, ama benim bildigim cogu kadin sevgililerinin yaninda yargilanmaktan korktuklari icin cukulata yiyemiyorlar bile!

Bu yuzden benim hediye secimlerimin arasinda Chanel oje seti (ojelerin tanesi $25, o yuzden butcenizin uydugu kadar alabilirsiniz!) ve YSL yuzuk var. (Bu tabi biraz daha pahali, $250) Yuzuk biraz riskli bir hediye olabilir, ama bu yuzukler hic evlilik yuzugune benzemiyor o yuzden probelm cikacagini sanmiyorum :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails