Tuesday, April 26, 2011

OutfitPost#135

Today is a special day. Not because I finally got 3 of the 5 books that I've ordered. Not because NS sent me a song of Sufjan Stevens, a song he wrote about his sister, telling her to stay strong. Also not because I had the tastiest home made Ceaser Salad I ever made for myself. But because it's a certain someone's birthday. Someone who my heart belongs to and someone who has a very big part in my life. So happy birthday.

I feel like I'm wearing this skirt in every way possible; with flats, with heels, with long tops, with shorter tops, as a skirt, and also as a dress. I love versatile pieces, or at least pieces that you make versatile.
~~~
Bugun ozel bir gun. Ismarladigim 5 kitabin 3unun sonunda gelmis olma nedeninden dolayi degil. Nick'in bana Sufjan Stevens'in cok guzel bir sarkisini yolladigindan dolayi da degil. Ayni zamanda kendime ilk kez muhtesem bir Sezar salatasi hazirladigimdan da degil. Benim icin cok ozel olan, ve hayatimin onemli bir parcasini paylastigim kisinin dogumgunu oldugu icin ozel bir gun. Iyi ki dogmussun.

Bu etegi giyilebilecek her turlu giydigimden eminim; duz ayakkabilarla, topuklularla, uzun ve kisa ustlerle, etek olarak, ve elbise olarak. Cesitli yonlerde giyilebilinen kiyafetleri cok seviyorum...




Ralph Lauren Shirt, InterMix Skirt, Marni Clogs, MJA Purse, Vintage Ring

4 comments:

  1. Maxi etek çok harikaaaaaa.
    bir de merak ettim.
    alaranın gunluk rutini nedir?
    okula gidiyorsun çalışıyorsun blog yazıyorsun spor yapıyorsun,bir de dıy projelerin var.(boncuklu kolyeni unutmadık bitirmedin hala!) biliyoruz da kaçta kalkıp günlük programını nasıl ayarlıyorsun da bunlara yetişebiliyorsuuun? :)

    ReplyDelete
  2. COk tesekkur ederim. Sorunu yeni bir post olarak cevapladim :) Boncuklu kolyemin boncuklari inanir misin hala gelmediler!

    ReplyDelete
  3. bu gümleği Vogue Türkiye çekimlerinde görmüştüm aynısı sanırım ?

    ReplyDelete
  4. Hafizan sahane :) Ben bile unutmustum, evet o.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails