Wednesday, May 4, 2011

OutfitPost#140

I'm never taking this dress off. Little girls look at me like I'm a modern day fairy, in heels of course, and an older lady stopped me and the incredibly attractive man with me, and told him that he was very lucky. It made my day.

Don't mind the consistent frown on my face, it's only because I have the worst burn in the world. I won't call it tanning, because I burned Monday, and not tanned. Smiling makes my face hurt, so I decided to take a Victoria Beckham approach to my poses. Not smiling.
~~~
Bu elbiseyi bir sure uzerimden cikarmayi dusunmuyorum. Sokakta karsilastigim kucuk kizlar bana periymisim gibi bakiyorlardi, yaslicana bir bayan da beni ve yanimdaki son derece yakisikli adami durdurup, ona cok sansli oldugunu soyledi ;)

Kaslarimin her resimde catik olmasina bakmayin, mutsuzluktan degil, yanik olmaktan. Pazartesi gunas altinda yandim 2 saat icersinde, guneslendim demek istmeiyorum, cunku suratim hala sicak yanik olmaktan. Gulumsemek yuzumu acitiyor, o yuzden simdilik Victoria Beckham gibi gulumsememeyi tercih etmek durumunda kaldim.




Wearing H&M Dress, Miu Miu Heels, Prada Purse, H&M Necklace.

Pictures by WD. (Click here for his blog.)

3 comments:

  1. kamerayı o yaşlı bayana verip son derece yakışıklı adamla bir fotoğrafınızı çektirseydiniz hikaye tamamlanmış olurdu diye düşünüyorum. bir erkek olarak nasıl olsa görsem de ehhh bu mu yani inanılmaz yakışıklı adam yani der, kızların yakışıklı adam kavramını sorgular yoluma giderdim muhtemelen ama olsun, hikaye orada yarım kalmış. bu da yaşlı hanımın "olağanüstü varlığa" atfettiği şansı muğlak bırakıyor. neyse ne çok laf ettim yahu, vaktim mi var nedir =)

    ReplyDelete
  2. O zaman ozel hayat cok osrtalikta olurdu ama :) Yorum icin tesekkurler!

    ReplyDelete
  3. victoria beckham gülüşüde amma yakışmış :)victoriada çok kötü duruyodu zaten :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails