Wednesday, May 25, 2011

ISoundLikeAMan,Literally.

(I have the sound of a man because of my cold, I wish I could post a voice recording, I'd make you laugh.)Last day in Frisco before I head back home for a few weeks tomorrow. Packed luggage? Uncheck. Cleaned apartment? Uncheck. Cleared fridge? Uncheck. Instead I thought I'd be a part of history and watch the last Oprah show. And enjoy coming down with a cold. And the company of my significant other.

I've been debating between buying this skirt or not buying it; as you all know I'm not a huge fan of looking like everyone else. However, I now understand why everyone loves it so much - it's too comfortable!
~~~
(Nezlemden dolayi erkek gibi konusuyorum, keske sesimi post edebilsem, guldururdum sizi.)Birkac haftaligina Istanbul'a donmeden once Frisco'da gecirdigim son gun. Bavulum hazir mi? Hayir. Apartmanimi temizledim mi? Hayir. Buzdolabini bosalttim mi? Hayir. Onun yerine tarihin bir parcasi olmaya karar verdim, Oprah'nin son sovunu izliyorum :) Bir de nezle olmanin halsizligini yasiyorum. Bir de onun bana eslik etmesinin tadina variyorum.

Bu etegi alip almama arasinda cok gidip geldim; baskalari gibi giyinmeyi sevmiyorum biliyorsunuz. Ama neden herkesin bu etekten aldigini anladim, inanilmaz rahat!


Wearing Gap T-Shirt, American Apparel Skirt, Jeffrey Campbell Boots, Chanel Purse, Gifted The Missing Piece Belt, Zeynep Erol Ring.

7 comments:

  1. her parçayı tek tek çok sevdim :)

    http://nakedqueen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. pabuçlarına bayıldım kombinler süper..SEÇİL....

    ReplyDelete
  3. Like it!!
    http://prisonerofashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Secil cok tesekkurler!

    Prisoner of Fashion - thanks!!

    ReplyDelete
  5. herkes gibi giyinmekle giyinmemek arasında çok ince bir çizgi var bazen. neden başkaları gibi giyinmmeye veya giyinmeye çabalarki insan. yada neden başkaları gibi giyinmekten korkar veya başkalarına benzeyememekten korkar? içinden geliyosa o eteği almak al giy zaten farklılaştırmayi biliyorsun göz attım BLOGUNA. =) Çok beğendim, izlemedeyim.
    sevgiler
    bahar

    ReplyDelete
  6. Bilmem, bence herkes kendini ozel hissetmeyi seviyor :) Yorumun icin tesekkurler!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails