Friday, August 5, 2011

OutfitPost#201

A blogger's best friend? Her photographer. What happens when her photographer turns out to be a really good student who spends a lot of time at school due to finals? You get black and white photos taken in my apartment, in front of a curtain. Sorry.
~~~
Bir blogcunun en yakin arkadasi fotografcisi olsa gerek. Fotografci cok iyi bir ogrenciyse ve final haftasinda zamaninin cogunu okulda gecirince ne oluyor? Siz bu siyah beyaz, evimde bir perdenin onunde cekilen resimleri gormek durumunda kaliyorsunuz. Kusuruma bakmayin.


Wearing Unknown Designer Shirt, F21 Button Up, Zara Pants.

10 comments:

  1. bazen siyah beyaz fotograflar renklilerinden daha çok sey anlatir. ve ayrica beyaz perdelerde ayri bir hava katmis fotograflara. bence her zamanki gibi çok hoş bir post ! (:

    ReplyDelete
  2. these are still cool though!

    ReplyDelete
  3. Ben de fotoğrafçı bi arkadaş istiyoruuuummm çünkü fotoğraflarınıza bayılıyorum.Samimi, doğal ve şık.Arkadaşınızın ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güsel.Ben eşime yalvarıyorum fotoğraflar konusunda, oda elinden geleni yapmaya çalışıyo ama nafile:)Sevgiler...
    http://farfalle-ag.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Siyah beyaz olmalarini sevdim,birde perdelerini:) ok,simdi komik bir diyalog dinliceksin benden: su anda muhtesem McQueen exhibit'ini gormek amaciyla New York'ta bulunuyrz. God knows how much i love this city!!! Anyways..bgn Henri Bendel'de ki Chanel'a senin ojenden almak icin gittim ama ismini hatirlayamadim maalesef. Satis uzmani cocuk her bir parmagina her rengi sirf ben miziklandigim icin denerken bir anda "asagida bagiran kadin size mi sesleniyor?" demez mi?! Bir dondumki ne goriim, my mother-in-law was going crazy and yelling my freakin name on top of her lungs!!rezil oldugumami, onun gidelim diye tutturmasinami, cocugun bana yari saskin yari sinirli bakisinami yaniim?anyways, tomorrow i have to go back and get the graphite..ah ah, Alara, ne isler actin basima;))

    ReplyDelete
  5. TurquAzria ~ Cok tesekkur ederim!

    Caro ~ Thanks Caro, hope NY is going well!

    Farfalle ~ Cok tesekkur ederim. Acikcasi eger fotograf konusunda ciddiyseniz yapmaniz tek gereken iyi bir lens kullanmak, fotograflari profosyonel gosteren sey o. Kolay gelsin!

    Neslie ~ Ben sana Graphite demistim ama! :) Kolay gelsin :)

    ReplyDelete
  6. I know i know, balik hafizalinin tekiyim:) ama graphite benim olucak sonunda ve umarim bendede sendeki gibi durur, liquid metal with a cold sparkly finish:)

    ReplyDelete
  7. ne huzur dolu fotoğraflar, tam yaz havası üstelik çok beğendim ^^

    ReplyDelete
  8. Neslie ~ Estafurullah, eminim ayni durur, gule gule kullan!

    Matissera ~ Cok tesekkurler!!

    ReplyDelete
  9. likelikelikelike<3

    çok sevdim hepsini!

    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails