Monday, August 8, 2011

OutfitPost#203

As much as I, and the people around me, love it when I'm clean, I certainly don't like how I look when I'm clean. And by that, I mean I hate it when y hair gets all frizzy and pouffy.

As for my leggings, I'm afraid this will give my mother a heart attack. When we got these last year during a sale back home, she asked me where I was going to wear them, with a very honest and confused look on her face, than made me promise that I would never wear them outside, because of appearance my crouch does every once in a with only one button to keep it behind closed doors. Oops.
~~~
Temiz olayi ben de, etrafimdakiler de cok sevse de, sacimin temiz olmasinin verdigi goruntuyu hic secmiyorum. Kabarik ve tarazli.

Pacali don goruntulu taytima gelince, anneme ufak bir sok vermesinden korkuyorum. Gecen kis indirimden alirken bunu nerede giymeyi dusundugumu sormustu. Sonra da, tek dugmenin donumu gostermeyi onlememesi sonucunda disariya giymememe soz verdirtmisti. Neyse en azindan bu fotograflarda bir problem yok :)


Wearing H&M Men's Shirt, DSquared Leggings, Senso Heels, WD Clutch

9 comments:

  1. amazing look!
    love:)
    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. o ne kadar güzel bi clutch öyle bayıldım!

    ReplyDelete
  3. hahaa bi aksilik görünmüyor :)

    ReplyDelete
  4. I - Life's Blog ~ Cok tesekkurler! Aslinda bilgisayar cantasi ama ben el olarak kullaniyorum. Eger almak istersen yapan kisi cok yakinim, haberin olsun :)

    Nakedqueen ~ :)

    ReplyDelete
  5. Bende cok severim bu pacali donlari ama simdiye kadar hic almadim cunku nsl kombinleyecegimi bilemedim, ama sen super yapmissin her zamanki gibi:) like like like...
    Ayakkabilara bittim ben, muhtesemler!

    ReplyDelete
  6. Cogu zaman bir arada dusunemeyecegim parcalardan cok guzel kombinler olusturuyorsun, tebrikler valla :)

    ReplyDelete
  7. Neslie ~ Cok tesekkurler :)

    Anonymous ~ Tesekkurederimm!

    ReplyDelete
  8. hani küçük kızlar annelerinin topuklu ayakkablarını bulup giyerlerya öyle olmuş ayakkabıların daha doğrusu öyle durmuş :)

    ReplyDelete
  9. :) Bilek bolumu bol belki ondandir.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails