Saturday, September 10, 2011

OutfitPost#229

I've been having to face pretty tough decisions all day long; reading the necessary material for my Wednesday class, or reading "Never Let Me Go." Solving the math problems I have to solve for Thursday, or reading "Never Let Me Go." Finally, working out, or reading "Never Let Me Go." I chose reading my book in every case - including the last one, where I just went running with the book in my hand. Now I'm choosing to continue to read my book, as oppose to writing a smart entry on my blog, sorry!
~~~
Tum gun yapmam gereken seyler icerisinde matematik sorulari cozmek, ders icin birkac rapor okumak, ve spora gitmek vardi. Onun yerine elimden birakamadigim "Never Let Me Go"yu okudum. (Spora gittim aslinda, ama kosarken elimde kitabim vardi.) Su an da guzel bir yazi yazacagima kitabimi okumayi seciyorum kusuruma bakmayin!



Wearing an Alexander Wang Dress, Vakko Button-Up, Barbara Bui Heels, Various Designer Bracelets

2 comments:

  1. bilekliklerin çok güzel, özellikle de püsküllü olan!



    http://www.wear-a-smile.com/

    ReplyDelete
  2. Alara merhaba cok cok merak ediyorum spor olarak ne yapıyorsun?.Kilolu degilsin zayıf da degilsin ama fizigin ( özellikle ass ;)) çok iyi duruyor . Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama paylasırsan cok sevinirim:) Sevgiler

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails