Sunday, October 9, 2011

OutfitPost#249

I love people watching. More than, I love watching couples who are extremely in love. Even more than that, I love watching arrivals at the airport. While I waited at the airport for my mother to arrive, blasting N****s in Paris by Jay-Z and Kanye, I watched families greet families, little girls fight over who will hold up the "Welcome Home" cards, spouses surprise one another, and those who are not greeted by anyone else.

Now, as my house goes major change, (with my mother's cleaning and beautiful touches) I'm looking forward to this week to spend with my mommy.
~~~
Insanlari izlemeye bayiliyorum. Iliskide olan ikilileri izlemeye daha da cok bayiliyorum. Hepsinden daha cok da havaalanindaki gelisleri izlemeye bayiliyorum. Ben N****s in Paris dinleyip annemi beklerken, baska ailelerin karsilamalarini, kucuk kizlarin yaptiklari "Hosgeldiniz" kartini hangisinin tutucagina dair kavga etmelerini, kiz arkadaslarin birbirlerine yaptiklari surprizleri, bir de kimsenin karsilamadigi insanlara baktim.

Simdi annem evime o sihirli dokunuslarini yaparken ben de onumuzdeki haftayi ne kadar guzel gecirecegimizi dusunuyorum...


Wearing a Halston Dress, John Eshaya Sweater, Top Shop Heels, H&M Necklace.

6 comments:

  1. tek kelimeyle bayildim!!

    ReplyDelete
  2. kolyene bayıldımmm =)

    http://madambfashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Beg ~ Tesekkur ederim :)

    Nakedqueen ~ Tesekkur ederim, yaklasik 3 senelikler.

    MadamB Fashion ~ Tesekkur ederim, H&M'de var hala!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails