Monday, October 17, 2011

OutfitPost#253

Sunday brunch with mommy before she left me to fly all the way back to Turkey :( But what better occasion to pull out the Miu Miu dress that will one day be a vintage piece I will literally make my daughter - or even my son - wear? (With my mother leaving, there was no sun to be found in the sky, therefore I had to wear it with a long sleeved sweater.) Now I have my brother's arrival to look forward to. Although he is taken, he is an eye candy ladies, you'll see soon ;)
~~~
Dun sabahki annem gitmeden onla ettigim kahvalti sonrasi resimleri :( Ama resmen bir gun kizima - ya da ogluma - zorla giydirecegim Miu Miu elbisemi giymek icin daha guzel bir vesile olamazdi. (Tabi annem gidiyor diye hava sogudu, o yuzden uzerine bir sey giyerek giymek zorunda kaldim.) Artik abimin gelisini bekliyorum. Hazir olun bayanlar, kiz arkadasi olsa da bakmaktan hic sikilmayacaksiniz ;)



Wearing a Miu Miu Dress, Zara Top, Urban Outfitters Shoes.

5 comments:

  1. I adore this dress <3

    ReplyDelete
  2. Ayakkabıların harika. Sen de öyle. Cildin çok güzel, yüzünde. Haliyle hiç makyaja ihtiyacın yok. Ama bize bi'tane de makyajlı post yapsana. Meraklardayım.

    ReplyDelete
  3. Anonymous ~ Thank you, so do I! :)

    Gizemdir ~ Tesekkur ederim, cok eskidiler, bezden oldugu icin cok da kirleniyorlar. Cildime gelince, makyaj yapmayi hic beceremedigimden yapmiyorum. En fazla goz makyaji yapiyorum. Benden makyajli poz ne olur bekleme. Belki yilbasi icin olabilir, ama ondan once gerek olmadigi surece yapacagimi sanmiyorum.

    ReplyDelete
  4. elbise tamamını goremedigimiz haliyle bile harika!
    cok guzel gorunuyorsun her zaman ki gibi.
    bir bakım sorusu da benden gelsin o zaman: saclarının sekli dogal mı yoksa fon mu cekiyorsun/cektiriyorsun devamlı? ne meraklıyız degil mi? :))

    ReplyDelete
  5. Yok hic problem degil :) Bu resimdeki halini soruyorsan dogal hali. Zaten cok hafif dalgali kurur benim sacim. Fakat arada duzlestiriyorum kendim.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails