Thursday, January 12, 2012

Creations#7

I really miss warmer days, hence all these summer inspired outfits. Also, I hate having to explain myself, but I received so many emails, complaining about my choices of brands when I do my "Creations." These clothes are clothes women would kill to have, including me. So when I pick them, I try to put together the ultimate outfit, so that all of us can find similar clothes, and achieve the same look. Get it?
~~~
Yaz gunlerini ozledigim icin hep yaza yonelik kiyafetlere bakiyorum son gunlerde... Bir de kendimi aciklama geregi duymaktan son derece rahatsiz oluyorum ama sizlerden, "Creation" postlarim icin sectigim pahali markalardan dolayi o kadar kizgin email aldim ki.... Bu kiyafetler, ben de dahil olmak uzere, herkesin isteyecegi kiyafetler, bu yuzden de en iyilerini koyuyorum, ki biz de onlarin benzerlerine gore bir seyler alip giyinelim. Oldu mu? :)



Balenciaga Dress, Etoile by Isabel Marant Top (I'd tie it around the waist), Emilio Pucci Sandals, Proenza Schouler Purse, Jennifer Meyer Rings.

follow me on blogspot, bloglovin'twitter, or facebook

4 comments:

  1. Alara bence zaten şöyle bir durum var: bu markaları zaten çok az kişi alıp giyebiliyor ama o kadar çok markada benzerlerini bulabiliyoruz ki!

    Ayrıca bu Creations serisini ilham verici buluyorum. Önemli olan da bu değil mi? Ben senin giydiklerini gidip alamam ama takıları birbirlerine nasıl uydurduğuna, gömleklerini etek yapışına, miu miu elbiseni kazağın altına giyişine bayılıyorum!

    ReplyDelete
  2. Renkli Bilezikler'e bende katiliyorum cunku eger blogunun amaci bizlere "affordable fashion" sunmak olsaydi adi "Zara's blog" falan olurdu, Etrangeres Insights degil:) Senin giyinme anlayisindan ve bu zevkli kreasyonlardan ilham alip isteyen istedigi gibi giyinsin -ya da giyinmesin-, iste butun mesele bu..

    Don't sweat the small stuff and take your chill pill every morning dear readers:)

    ReplyDelete
  3. Elbiseye bayıldım hemen bnm olmalıııııııııııı =)))

    ReplyDelete
  4. Renkli Bilezikler ~ Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim.

    Neslie ~ :)))

    Gulsah Yyl ~ Benim de benim de!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails