Sunday, February 19, 2012

OutfitPost#334

I try not to wear things just because they're "in." However, some trends, I feel, are unavoidable. So I thought why not wear everything floral, and carry some flowers, and get the whole thing over with with one outfit post...?
~~~
Hicbir kiyafeti sadece moda diye giymeyi sevmiyorum. Fakat bazi trendleri de denememek elde degil. O yuzden sahip oldugum cicekli her seyi bir kiyafette giyip isi kokten hallediyim istedim :)

Wearing a Zara Top and Pants, Aldo Heels.

follow me on blogspot, bloglovin'twitter, or facebook

8 comments:

  1. Arkanin donuk oldugu resim cok guzel Alara'cim...Flower trendi ancak bu kadar guzel yorumlanabilirdi:) Merak ediyorum, Topshop'in Mary Katrantzou koleksiyonundan birseyler aldin mi? Ben Marni H&M'i de heyecanla bekliyorum ama tabii ben magazaya gidene kadar hersey coktan tukenmis olacak..as usual!

    ReplyDelete
  2. Elindeki cicekler cok guzeller, özellikle birde uzerindeki desenle beraber sahane gorunuyorlar:)

    www.whiteperla.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Cicekler icinde oldugun icin mi bu kadar yakismis bilmiyorum ama cok begendim ben bu outfiti. San Francisco sokaklarını ozledim yahuu gunesli mi bu kadar suan! :)

    ReplyDelete
  4. I likeeeee :) Catwalkdan firlamis gibi olmus.

    ReplyDelete
  5. Neslie ~ Tesekkur ederim! Top Shop'tan sadece baskili tayti aldim. O elbiseler o kadar fazla giyilinebilecek elbiseler degil bence, eger bir event olsaydi alicaktim ama almadim.

    White Perla ~ Tesekkurler :)

    Ciiden ~ Tesekkur ederim! Cok sicakti Cuma gunu, sidmi yine bu haftasonu icin 20 dereceler veriyor...

    Ezz Fashion ~ :) Tesekkurler.

    ReplyDelete
  6. o topuklularla san francisco'da yokuş inmeyi nasıl başarıyorsun??? çantanda babet taşıyor musun? benim günümü hep çantamdaki babetlerim kurtarır :)

    ReplyDelete
  7. karısık ama guzelll :)

    ReplyDelete
  8. Sahra ~ Gercekten hic yanimda duz ayakkabi tasimadim bu gune kadar. Cok yuruyecegimi bildigim bir gunse genelde giymiyorum topuklu. Eger sadece okula gidip geliyorsam zorlan,iyorum ama, alistim :)

    Anonymous ~ Tesekkur ederim.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails