Tuesday, March 6, 2012

OutfitPost#348

I get how smoking was cool.. Back in the day, that is. I've been watching Mad Man, like a mad man, and they make smoking look incredibly cool, and sexy. They smoke at work, in elevators, during fights, at meetings, in cars, during dinner, on flights, at home (around children, and when pregnant) and even in the bathroom. I was 14 when my closest girlfriends started smoking, and I never tried it, however, like I said, they make it so charming in the 60's... Like they belong to this elite club. Don't even get me started on how often, at what time, and  where they have alcohol. That's another post. 
~~~
 Sigara icmenin eskiden ne kadar cekici oldugunu anlayabiliyorum. Son bir haftadir kesintisiz Mad Man izliyorum, ve sigara icmeyi o kadar seksi bisey gibi gosteriyorlar ki... Iste, evde, arabada, ucakta, toplantida, asansorde, yemek sirasinda, cocuklarin etrafinda, tuvalette bile! Benim kiz arakdaslarim sigara icmeye basladiginda 14 yasindaydik, ben hic denemedim, ama bu dizi sigara icmeyi cok cazibeli kiliyor... Ne kadar siklikta ve nerede icki ictiklerinin konusuna deginmiyorum bile, o baska bir post.

Wearing a Vintage Vest, Acne Shirt, Gap Jeans, Asos Heels.

follow me on blogspot, bloglovin'twitter, or facebook

9 comments:

  1. Seninle su sekilde karsilassam kesinlikle yanina gelip "hi there, i love your shoes!" derdim..o kadar sevimli olmussun cunku:)
    Sigara icmek birde 60'li yillarin reklamlarinda cok stylish gosteriliyor bence, Mad Men craziness...

    ReplyDelete
  2. Müthiş duruyorsun tatlım,özellikle ayakkabılarına bayıldım :)

    ReplyDelete
  3. inanilmaz tatli olmus kombinin! bu ayakkabilarini cook seviyorum :) sigara icmek eskinden cok cekici bir seymis bence, simdilerde cekiciligini kaybettigini dusunuyorum.. ama lucky strikes basli basina sigara icmek icin bir sebep olabilir, a single man filmi de 60lardan - bol sigarali ama lila rengi bile vardi lucky strikes'in :)

    ReplyDelete
  4. bugunun sabah ozetı;) sıgaranın bızım ulkemzıde pahalı ama cok ıcıcısı oldugnu yurtdısından encok freeshoptan ne alındgını ve cvp sıgara oldugnu konusup senın postuna bakmak;)kulaktakıkupelere ıstah kabartırıyorum.bende sag uc sol ıkı doluyken senın o soldakı uste taktıgın gıbı bsyler yaptırmak ıstyrum,cok acırmı?kulagımızın o kıkırdaga yakın yerıı;)ama cook cool duruyor acayıp ıstyrum su sıraa ılhamım daaa sensın;)tavsyen nedırr??sevgılerımlee

    ReplyDelete
  5. Asos ayakkabılar.okadar çok rastladım ki çok güzeller :)
    Sigara konusuna ise iyi değinmişsin.Bence hiç bir cazibiyeti olmamalı..

    ReplyDelete
  6. ayakkabılara laf yok zaten mukemmeller bu sportıf tarzına bakarken ınsanları ayaklarına odaklayacaksın:)

    ReplyDelete
  7. Neslie ~ :) Tesekkur ederim.

    Sevda Krc ~ Cok tesekkurler!

    What's Next ~ Tesekkurler!

    Escada ~ Iyi denk gelmis :) Kupelere gelince, hic yalan soylemiyim kikirdakla ayni aciyorlar, yaklasik bir sene de uslerine yatinca hafif bir aci hissediyorsun.

    Merve Yildiz MY. Fashion ~ Tesekkur ederim, ben de ayni dusunuyorum.

    Grace ~ :) Tesekkurler...

    ReplyDelete
  8. iste bu kombinine hayran kaldim !!
    zaten o ayakkabilarini her gördügümde
    benimde olsunlar diyorum icimden..
    sana cok yakisiyolar.. ve kotla ve beyaz
    gömlekle mükemmel uyum saglamislar !

    ReplyDelete
  9. :(hııım baya acıyor o halde,yanı aynı duzeyde acıyorsa alltakılerle aslında cokta olumsuz degıl:(goze alınablır?dıyeblırsnız cunku belırtıgım gıbı ılhamım sızsınız?sol kulagmın kıkırdaga yakın yerıne deyıp sızın resmınızı gostermelıyım;)...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails