Tuesday, March 13, 2012

OutfitPost#352

I don't get sick easily. When I had a high fever during New Years it was really out of the blue, considering the last time I got sick like that was when I used to fake it to leave school early. (I would put the thermometer up to the heater so it would look like I had a high fever - it's a good trick.) Anyways, it's funny that if I were in Turkey right now feeling sick, my mom would be making me have soup and drink lot's of fluids. Here, "healthy food" means Subway. So that's what I'm having to get better :)
~~~
Ben oyle cabuk hastalanmam. Yilbasina 39.5 atesle girdigimde sasirmistim, cunku en son oyle ateslendigimi soyledigimde orta okulda dersten cikmak icin dereceyi kalorifere degdirmistim atesim varmis gibi gozukmek icin. (Cok iyi taktiktir.) Neyse, eger su anda hasta hissederken Istanbul'da olsam, annem bana corba icittirirdi ve saglikli seyler yedirttirirdi. Burda en saglikli yenilecek sey Subway :)

Wearing an H&M Sweater, Stella McCartney Skirt, Lanvin Boots.

follow me on blogspot, bloglovin'twitter, or facebook

9 comments:

  1. yep..u look just perfect...as usual!

    cok gecmis olsun, cabuk iyilesmeni dilerim prenses:)

    ReplyDelete
  2. Gecmis olsun Alara sanırım uzakta okumanın en kötü yani bu :(( ama hastayken bile cok güzel gözüküyorsun :)) sevgilert

    ReplyDelete
  3. Botlarını gerçekten çok beğeniyorum. Ben de burada böyle kısa ama kalın topuklu bir model aradım ama sadece camper'da bulabildim:) Türkiye'den mi almıştın acaba? Geçmiş olsun bu arada,umarım çabucak iyileşirsin. sevgiler:)

    ReplyDelete
  4. Süper! Ama ayakkabı seçimin başka bişey olabilirdi..

    ReplyDelete
  5. geçmiş olsun! hasta olup da yine de çok güzel gözüküyorsun bence de ve bu özelliğinin kıymetini bil ;) zira ben hasta olduğumda bir kilometre öteden anlaşılıyor :(

    ReplyDelete
  6. Neslie ~Thank you :)

    Zeps World ~ Tesekkur ederim, cok naziksin.

    IBegum ~ Ben bunlari indirimde kisin Beymen'den almistim. Bu donem bot bulman biraz zor diye dusunuyorum :(

    Selen's Style ~ Tesekkurler.

    Anonymous ~ Tesekkurler.

    What's Next ~ Tesekkur ederim :)

    ReplyDelete
  7. Bu yenilesi eteğe bayılıyorum:)
    Çok tatlı olmuşsuuunnn:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails