Monday, June 4, 2012

OutfitPost#495

I don't know how women in LA wear anything but sundresses. ~~~ Los Angeles'da neden insanlar yaz elbiselerinden baska bir sey giyiyorlar anlamiyorum...

Wearing a Vintage Dress, Miu Miu Heels, Ralph Lauren Sunglasses.

follow me on blogspot, bloglovin'twitter, or facebook 

10 comments:

  1. bence bu iki love braceleti biarada takma seysi guzel olmamis:(
    teker teker takmalisin bence, yada birisini bana verebilirsin mesela:)

    ReplyDelete
  2. elbise çok sevimli ve çok yakışmış sana da :)

    http://butikcakebybegum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hii bayıldıım bu elbisenin desenlerinee <3 ayrıca en sevdiim topukluların giyilmiş yine:)
    Love bilekliğine iki adet kalp gönderiyorummm <3 <3
    Cigdem
    :*

    ReplyDelete
  4. LA.... Dünyada en sevdiğim yer... Nerede kalıyorsunuz? Mahalle görüntüsü var oralarda. Ev kiraladıysanız hangi siteden? Ve lokasyon neresi??? Her sokağı inanılmaz güzel değil miii?
    Yazın yani bir ay içinde ben de tekrar gitmeyi düşünüyorum... Bu sefer senin memleketin san francisco'ya da gitmek istiyorum. İyi eğlenceler. Chin chin'i tavsiye ederim. Sunset'te şubesi var. Dünyanın en sıradan chinese'i. Ama peanut noodle ve crispy spicy honey shrimp'i tavsiye ederim.

    ReplyDelete
  5. Anonymous ~ :)

    Begum Erer ~ Tesekkur ederim!

    Ciiden ~ ;) Cok tesekkurler.

    Ipek ~ North Hollywood tarafindayiz, verdigin bilgiler icin tesekkurler, vaktim olursa mutlaka giderim Chin Chin'e. Sevgiler.

    ReplyDelete
  6. her zamanki gibi harikasın!! bence adını daha fazla duyurmalısın! harika bir tarzın ve zevkin var! taşıyabiliyorsun öncellikle. senden ilham almamak mümkün değil. kısaca über süpersin yahu! :))

    ReplyDelete
  7. Ne kadar naziksin, cok tesekkur ederim!

    ReplyDelete
  8. senin tenin kendisi mi bronz yoksa güneşten mi? hiç solaryuma girdin mi? önerirmiisin? harika bir cildin ve cilt rengin var!

    ReplyDelete
  9. alara harika vücut hatların var! bayılıyorum. karnın düm düz ve sıkı. bunu nasıl beceriyorsun? mesela 1 gün içinde neler yiyip içtiğini paylaşırmısın? (yediğine dikkat ettiğin günlerde özellikle)spor olarak ne yapıyorsun? ne kadar yapıyorsun? (biraz fazla soru sordum ama lütfen sorularımın hepsini ayrıntılı bir şekilde cevapla) şimdiden çok teşekkürler. seni çok seviyorum <3!

    ReplyDelete
  10. Anonymous ~ Gunesten dolayi. Solaryuma giriyorum arada ama cok zararli bir sey, o yuzden tavsiye etmiyorum.

    Anonymous ~ Cok naziksin tesekkur ederim. Yedilerime dikkat etmeye calisiyorum, fakat gunden gune ediklerim hep degisiyor. Her gun kesinlikle yapmaya dikkat ettigim sey bol bol su icmek, ve her ogunden sonra mutlaka yesil cay iciyorum. Spor olarak da cardio olarak kosu/dans, ayrica da agirlik calisiyorum.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails